×

Afzuigarm

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Bent u op zoek naar een afzuigarm voor gebruik in verschillende industrieën? Wij bieden verschillende soorten afzuigarmen die speciaal zijn ontworpen voor werkomgevingen met rook, damp of stof. De arm is geschikt voor verschillende toepassingen. Ecotax Filtertechniek helpt u graag met oplossingen op maat

Een afzuigarm geschikt voor elke industrie

U gebruikt afzuigarmen als een efficiënte methode om de risico’s van het inademen van gevaarlijke stoffen te beperken. De afzuigarm van ons bedrijf is geschikt voor het afzuigen van stoffen, rook en dampen. De afzuigarmen zijn erg flexibel en daarom goed te positioneren in verschillende complexe toepassingen. Net als onze afzuigtafels kunnen onze afzuigarmen op maat worden gemaakt. Het is mogelijk om de afzuigarmen te bevestigen aan muren. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer er slechts beperkte ruimte is.

Schakel ons bedrijf in voor kwalitatieve afzuigarmen

Bij Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, dichtbij Dordrecht, kunt u terecht voor een afzuigarm die te gebruiken is in verschillende industrieën. Dit geldt ook voor onze afzuigbank. Voor meer informatie over een van onze producten, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl. Wij helpen u altijd aan een maatoplossing.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands