×

Voedingsmiddelenindustrie

"Voldoet aan de hoge standaard in het voedingsmiddelenprocessen"

De omgeving in de levensmiddelenindustrie is veeleisend.

Het proces kan zeer warm zijn en er kan veel brandgevaar zijn. Er zijn verschillende soorten olie die kunnen stollen en de machines kunnen verstoppen; het kan vettig worden; de vloer kan glad en gevaarlijk zijn om op te lopen en het vet kan de damp in het afzuigsysteem volgen en de leidingen en daken vettig maken.

De olienevel en olierook ontstaan bij het frituren of frituren/bakken waarbij olie wordt gespoten, of bij het roken van voedsel.

Daarnaast hebben we ook verschillende installaties in de chocolade, zuivel en kaasfabrieken. Heeft u een uitdaging?

 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Voordelen

  • Gezondheid en veiligheid van werknemers, blootstelling aan deeltjes in de lucht kan verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder ademhalings- en huidziekten. De filterunits vangen de deeltjes op en leveren 99,97% schone lucht.
  • Vettige werkomgeving Lucht die ontsnapt uit de productielijnen bevat deeltjes die de elektronica kunnen beschadigen en een vettige werkomgeving kunnen creëren. De filterunits vangen en verwijderen deeltjes en olierook en laten de lucht schoon achter.
  • Brandgevaar, vet in leidingen enz. vormt een verhoogd brandrisico. Praat met ons - wij maken voor u een oplossing op maat en werken samen met de plaatselijke brandvoorschriften om ervoor te zorgen dat aan uw behoeften wordt voldaan.

Installaties toegepast in de voedingsmiddelenindustrie

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands