×

Luchtfiltratie op maat

Kies voor een gezond en veilig klimaat

Wij zijn uw specialist in luchtfiltratie

Bent u op zoek naar een goede luchtfiltratie, zodat u vervuilde lucht kunt filteren en afzuigen? Dan staat het team van Ecotax Filtertechniek graag voor u klaar met luchtfilters op maat. Vervuilde lucht door nevel, stof, dampen en rook komt veel voor bij industriële processen. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Een goede luchtfiltratie met luchtfilters op maat lost dit probleem direct op.

Luchtfiltratie: hoe werkt het?

Wie bieden oplossingen op maat waarmee u lucht kunt filteren en afzuigen, zodat de omgeving weer aangenaam wordt. Op maat gemaakte luchtfilters zijn verkrijgbaar voor vaste en gasvormige deeltjes. De werking is anders, maar het resultaat is hetzelfde. We pakken deeltjes in de lucht aan, wat resulteert in een betere luchtkwaliteit. Dit resulteert in een schone plaats om te werken.

Luchtfilters op maat waarmee u lucht kunt filteren en afzuigen

Als specialist in luchtfiltratie hebben we oplossingen voor een groot aantal stoffen en gassen in diverse branches. Een filtersysteem wordt gebruikt voor het filteren en afzuigen van lucht, wat resulteert in een optimale omgeving. Op het gebied van luchtfiltratie bieden wij:

  1. Puntafzuiging

Open machines of werkplekken worden vaak niet of nauwelijks afgezogen. Men gaat er vaak van uit dat een centraal afzuigsysteem hiervoor zorgt. Echter dient er vrijwel altijd bij de bron te worden afgezogen om een schone omgeving te garanderen. Dit kan met een vaste of een mobiele puntafzuiging van Ecotax Filtertechniek.

  1. Nevelfiltratie

Nevel ontstaat door verspanede bewerkingen binnen het bedrijf en bij het gebruik van koelvloeistof of -emulsie. Deze fijne oliedeeltjes stijgen vervolgens de lucht in. Hierdoor ontstaat er olienevel of oliedamp. Het is mogelijk de olie van koelemulsie te scheiden. Met nevelfiltratie kunt u de lucht in de omgeving filteren en afzuigen en hierdoor veilig houden.

  1. Rookafzuiging

Als u uw CNC-machines op hoge snelheid en met een hoge koelmiddeldruk laat draaien, beginnen de machines te ‘roken’. Ook kan dit ontstaan wanneer u met minimale hoeveelheden smeerolie werkt (MQL). Deze rook bestaat uit kleine deeltjes die vervolgens overal binnen kunnen dringen. Met een goede rookafzuiging kunt u dit voorkomen.

  1. Stofafzuiging

Bij houtzagerijen of processen waarbij poeder verwerkt wordt, zoals poedermelk of granulaat, komt stof in de lucht te hangen. Met de juiste stofafzuiging kunt u dit eenvoudig voorkomen en creëert u een schone omgeving voor uw medewerkers.

Verzeker uzelf van op maat gemaakte luchtfilters

Met 25 jaar aan ervaring zijn we koploper op het gebied van luchtfiltratie en filtertechnieken. Wij bieden op maat gemaakte luchtfilters waarmee u lucht kunt filteren en afzuigen. Op deze manier zorgt u voor een schonere omgeving. Bij ons bent u verzekerd van een optimaal werkend filtersysteem van hoogwaardige kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op over het filteren en afzuigen van lucht

Bent u op zoek naar oplossingen voor luchtfiltratie? Neem dan voor vrijblijvend advies contact op met ons bedrijf uit Willemstad, niet ver van Dordrecht vandaan. Wilt u meer informatie over op maat gemaakte luchtfilters waarmee u lucht kunt filteren of afzuigen? U bereikt ons via het contactformulier of door een e-mail sturen naar info@ecotax.nl. Ook telefonisch zijn we bereikbaar via 0168 47 30 30.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands