×

Luchtfiltratie

Een gezond en veilig klimaat in de werkplaats

Industriële luchtfiltratie

Ecotax biedt een breed assortiment aan luchtfiltratie met passende oplossingen voor iedere situatie. We zijn gespecialiseerd in het filteren van lucht binnen de industrie. Hierbij kunt u denken aan nevel, stof, dampen en rook. Denk hierbij aan slijpbanken, CNC bewerkingscentra, kunsstofproductie of recycling, maar ook vernevelingsinstallatie in bakkerijen. Deze komen vrij bij veel industriële processen en kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. De juiste luchtfiltratie lost dit probleem voor u op.

Luchtfilters voor een schone lucht

Wat is luchtfiltratie precies? De filters zijn verkrijgbaar voor zowel vaste als gasvormige deeltjes. Beiden vragen om een andere aanpak. Welk type u ook nodig heeft, ze werken uiteindelijk hetzelfde. Het aantal deeltjes in de lucht wordt aangepakt, de hoeveelheid wordt dusdanig verminderd dat het niet meer schadelijk is. Wat heeft u precies nodig?

Onze ervaren specialisten bieden diverse oplossingen aan voor luchtfiltratie. De verschillende separatoren zijn allemaal van de beste kwaliteit. Verschillende branches hebben een luchtfiltratie systeem nodig. Industriële luchtfiltratie maakt de werkomgeving voor uw werknemers aangenaam.

Specialisaties en diensten

Welke deeltjes moeten gefilterd worden? We hebben oplossingen voor meerdere stoffen en gassen:

Een combinatie van verschillende filtersystemen resulteert in een optimale werkomgeving. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing!

Hoogwaardige kwaliteit luchtfiltratie

Met 25 jaar ervaring zijn we koploper op het gebied van luchtfiltratie. Bij ons krijgt u oplossingen op maat, voor uw situatie en werkomgeving. Het filteren luchtdeeltjes uit de lucht, dat is voor ons geen probleem. Een passend filter dat doet wat het belooft. U bent bij ons verzekerd van een optimaal werkend filtersysteem. Luchtfiltratie? Bij Ecotax Filtertechniek krijgt u alleen het beste.

De voordelen van luchtfiltratie door Ecotax

Gaat u voor een luchtfilter van Ecotax, dan kiest u voor een topproduct. Bij ons staat uw tevredenheid altijd bovenaan. Daarom leveren we alleen filters van hoogwaardige kwaliteit. Ook de verschillende separaten zijn uitstekend. Speciaal voor uw bedrijf ontwikkelen we een luchtfilter op maat. Ons installatie- en onderhoudsteam pakt de klus aan. Een schone werkomgeving, tevreden werknemers.

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Voor advies en meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen! Alles voor het filteren van olienevel, luchtdeeltjes en meer. De oplossing voor een hygiënische en gezonde werkomgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  filtertechniek personeel 2

  Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

  logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

  Steenpad 13
  4797SG Willemstad
  The Netherlands