×

Filterhuizen

Voor alle denkbare toepassingen, vloeistoffen en branches

Voor de aanschaf van filterhuizen en filterzakken, kunt u uitstekend bij Ecotax Filtertechniek terecht. Wij leveren namelijk filterhuizen en filterzakken in vele maten en stijlen. Aangezien we al meer dan 25 jaar gespecialiseerd zijn in nevel-, lucht- en vloeistoffiltratie, kunnen we u van het beste advies voorzien. Wie ons inschakelt, kiest voor ervaring, kwaliteit en service. Dat wilt u toch ook?

Filterhuizen in verschillende maten

De behuizingen die u bij ons koopt, worden gebruikt voor filterzakken, patroonfilters of zeefmanden. Meest standaard in gebruik zijn de enkele zak behuizingen. Deze worden aangeboden in vier standaardmaten, twee dekseldesigns en vele inlaat- / uitlaatstijlen. Het debiet van de filterhuizen is sterk afhankelijk van de gekozen filterfijnheid. Hieronder zijn de vier standaard maten met het maximaal haalbare debiet weergegeven.

  • Size 2: debiet tot 45 m³ /uur
  • Size 1: debiet tot 22 m³ /uur
  • Size 4: debiet tot 10 m³/uur
  • Size 3: debiet tot 5 m³/uur

De voordelen van onze behuizingen

Wie onze filterhuizen en filterzakken koopt voor vloeistoffiltratie, kiest voor kwaliteit en gebruiksgemak. De behuizingsdeksels en zwenkbouten van onze producten kunnen eenvoudig worden verwijderd zonder speciaal gereedschap. Daarnaast zijn onze filterhuizen gemakkelijk te gebruiken, schoon te maken of te vervangen. Ook voldoen al onze behuizingen aan de Richtlijn PED 97/23 / EG, Categorie I, II, II en IV. Wanneer u een filterhuis wilt aanschaffen, kiest u uit diverse configuraties. Voorbeelden hiervan zijn:

Al onze behuizingen voldoen aan de Richtlijn PED 97/23 / EG, Categorie I, II, II en IV

Bel ons voor meer informatie

Al 25 jaar is Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, vlak bij Dordrecht, uw partner in filtratie. Heeft u vragen over onze filterhuizen, filterzakken of een van onze andere producten, zoals zeefbochten of centrale stofafzuiging? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0168 47 30 30 of een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl.

Direct contact!
filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands