×

Filterhuizen

Voor alle denkbare toepassingen, vloeistoffen en branches

Voor de aanschaf van filterhuizen gaat u naar Ecotax Filtertechniek. Wij leveren deze namelijk in vele maten en stijlen. Onze producten worden gebruikt in verschillende industrieën en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wie ons inschakelt, kiest voor ervaring, kwaliteit en service. Dat wilt u toch ook?

Filterhuizen in verschillende soorten en maten

Onze filterhuizen worden veelal gebruik voor patroonfilters, zeefmanden en filterzakken. De enkele zak behuizingen worden het meest gebruikt. Deze bieden wij aan in vier standaardmaten, twee dekseldesigns en vele inlaat- en uitlaatstijlen. Het debiet van de filterhuizen is sterk afhankelijk van de gekozen filterfijnheid. De standaardmaten die wij bieden zijn:

  • Size 2: debiet tot 45 m³ /uur
  • Size 1: debiet tot 22 m³ /uur
  • Size 4: debiet tot 10 m³/uur
  • Size 3: debiet tot 5 m³/uur

De voordelen

Als u filterhuizen voor vloeistoffiltratie koopt van ons bedrijf, kiest u voor gebruiksgemak. De behuizingdeksels en zwenkbouten van onze producten verwijdert u eenvoudig, zonder speciaal gereedschap. Onze filters gebruikt en vervangt u gemakkelijk. Ook voldoen al onze behuizingen aan de Richtlijn PED 97/23/ EG, Categorie I, II, II en IV. Wanneer u een filterhuis wilt aanschaffen, kiest u uit diverse configuraties. Voorbeelden hiervan zijn:

Al onze behuizingen voldoen aan de Richtlijn PED 97/23 / EG, Categorie I, II, II en IV

Bel ons voor meer informatie over onze behuizingen

Al 25 jaar is Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, vlak bij Dordrecht, uw partner in filtertechnieken. Heeft u vragen over onze filterhuizen of wilt u meer informatie over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl.

Direct contact!
filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands