×

Puntafzuiging

Een schone werkomgeving

Puntafzuiging van Ecotax Filtertechniek

Door een goede puntafzuiging op de werkvloer wordt o.a. stof, rook, damp en nevel afgezogen en kunnen gezondheidsrisico’s op een gemakkelijke manier worden voorkomen. Bent u op zoek naar puntafzuiging? U bent aan het juiste adres bij Ecotax Filtertechniek. Onze filters van de hoogste kwaliteit zorgen ervoor dat de lucht op een gemakkelijke en snelle manier schoon wordt gefilterd. Wij zorgen voor een oplossing op maat!

Waarom puntafzuiging?

Open machines en werkplekken worden vaak niet of nauwelijks afgezogen. Er wordt vaak gedacht dat het centrale afzuigsysteem de lucht filtert, maar dit is niet genoeg. Wanneer u direct bij de bron voor puntafzuiging zorgt creëert u direct een schonere lucht voor uw werknemers. Hierdoor kunnen diverse klachten aan de luchtwegen voorkomen worden.

Voordelen

  • Aanpasbaar aan de werkplek
  • Toepasbaar bij open machine
  • Zowel stationair als mobiel toepasbaar
  • Meerdere afzuigpunten op 1 filter mogelijk

Mogelijkheden bij puntafzuiging

Puntafzuiging is eenvoudig aan de werkplek aan te passen. Wij van Ecotax Filtertechniek kijken graag met u mee naar de mogelijkheden in iedere situatie en zorgen voor een oplossing op maat. Puntafzuiging is toepasbaar bij open machines en is zowel stationair als mobiel te gebruiken. Daarnaast zijn er ook meerdere afzuigpunten op één filter mogelijk, dit is handig wanneer er bijvoorbeeld twee werkplekken naast elkaar staan.

We hebben verschillende soorten bronafzuiging voor

Olienevel en oliedamp
– Droogstof
– Fijnstof
– Rook
– Geur

Hoge kwaliteit en beste service

Met ruim 25 jaar ervaring zijn we koploper op het gebied van puntafzuiging. Bij ons bent u aan het juiste adres voor puntafzuiging van hoge kwaliteit. Wij zorgen voor de beste service, uw tevredenheid staat dan ook altijd bovenaan! In iedere situatie en voor iedere werkomgeving zorgen wij voor advies en een oplossing op maat. Wij pakken de klus graag aan!

locline CSX

Puntafzuiging van Ecotax Filtertechniek

Bent u op zoek naar oplossingen voor puntafzuiging? U kunt voor vrijblijvend advies contact opnemen met Ecotax Filtertechniek. Naast puntafzuiging hebben wij ook ruime ervaring met alles omtrent nevelfiltratie en vloeistoffiltratie. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, een e-mail sturen of bellen naar 0168-473030.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands