×

Een afzuigtafel

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Binnen het assortiment van Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, dichtbij Dordrecht, vindt u een afzuigtafel. We gebruiken deze tafel voor stofafzuiging en dampafzuiging bij het bewerken van producten, die zich op een fijne werkhoogte bevinden. Wij bieden deze tafel op maat aan, voor uw specifieke toepassing.

Een op maat gemaakte afzuigtafel voor een veilige omgeving

Door producten te bewerken op een afzuigtafel, kan afzuiging van damp en stof worden gerealiseerd. Op deze manier zijn uw medewerkers goed beschermd en voorkomt u verspreiding van damp en stof. De tafel wordt, net zoals onze afzuigarmen, toegepast voor het afzuigen van stoffen en dampen die vrijkomen tijdens bepaalde werkzaamheden in de industrie. Denk hierbij aan bewerken, slijpen en polijsten. Deze afzuigtafels bieden de ideale oplossing wanneer stof of damp meteen moet worden afgezogen. Wij kunnen de tafel in elke gewenste maat of uitvoering maken.

Schakel ons bedrijf in voor kwalitatieve afzuigproducten

Bent u op zoek naar een afzuigtafel die u in de industriële sector gebruikt? Dan biedt Ecotax Filtertechniek de juiste oplossing voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie of gedegen advies. U bereikt ons door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen via info@ecotax.nl.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands