×

Afzuigbank

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Met een afzuigbank zuigt u verontreinigde stoffen direct op bij de oorsprong. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen in de lucht te hangen en blijft de luchtkwaliteit dus hoog. Dit is uiterst belangrijk voor uw werknemers. Om het risico op gezondheidsklachten te verkleinen, schaft u het best een afzuigbank van Ecotax Filtertechniek aan. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in ons vak en weten als geen ander welke afzuigbank in welke situatie het beste ingezet kan worden.

Een afzuigbank van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u bij ons aanklopt voor een afzuigbank, bent u verzekerd van de meest hoogwaardige kwaliteit. Het is ons doel om voor elke specifieke situatie het meest geschikte systeem te vinden. Omdat we jarenlange ervaring hebben met machine-afzuiging, lukt het ons altijd om een oplossing op maat te vinden. Wellicht biedt mobiele puntafzuiging voor u de uitkomst of is een filter voor uw draaibank wat u nodig heeft. Samen zoeken we naar de beste oplossingen.

Vraag ons om advies

Heeft u interesse in een afzuigsysteem van ons bedrijf uit Willemstad, vlak bij Dordrecht, maar ontvangt graag advies voordat u overgaat tot de aankoop? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen. Wij beantwoorden u dan zo spoedig mogelijk.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands