×

Afzuigbank

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Met een afzuigbank zuigt u verontreinigde stoffen direct op bij de oorsprong. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen in de lucht terecht en blijft de luchtkwaliteit dus hoog. Dit is uiterst belangrijk voor uw werknemers. Om het risico op gezondheidsklachten te verkleinen, schaft u het best een afzuigbank van Ecotax Filtertechniek aan.

Wij zijn dé specialist voor uw afzuigbank

Als absolute specialist in de filtertechniek zijn wij namelijk al meer dan twee decennia een vooraanstaande speler in ons vak. Wij weten dan ook als geen ander welke afzuigbank in welke situatie het beste ingezet kan worden. Deze kennis zetten wij uiteraard in om voor u een optimale werkomgeving te garanderen. Vanwege onze ervaring met machine-afzuiging, lukt het ons altijd om een oplossing op maat te vinden.

Een afzuigbank van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u bij ons aanklopt voor een afzuigbank, bent u verzekerd van de meest hoogwaardige kwaliteit. Het is ons doel om voor elke specifieke situatie het meest geschikte systeem te vinden. Wellicht biedt mobiele puntafzuiging voor u de uitkomst? Natuurlijk kan het ook zo zijn dat een filter voor uw draaibank precies is wat u nodig heeft? Samen zoeken we in iedere situatie naar de beste oplossingen voor uw afzuigbank.

Vraag ons om advies

Heeft u interesse in een afzuigsysteem van ons bedrijf uit Willemstad, vlak bij Dordrecht, en ontvangt graag advies voordat u overgaat tot de aankoop? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen. Wij beantwoorden u dan zo spoedig mogelijk.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands