×

Filtermedia

Van membraam tot filterdoek

Disposables

Veel filtermedia zijn voor eenmalig gebruik, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen, voor bepaalde filterfijnheden en stoffen is er de keuze voor een uitwasbaar medium. We hebben 25 jaar ervaring in filtertechniek en voorzien u graag van een passend advies en product.

Filterzakken
We leveren filterzakken van polyester, polypropyleen en nylon, in verschillende fijnheden en met verschillende lengten. Als er heel speciale eisen worden gesteld qua hitte- of chemische bestendigheid, zijn de iets duurdere versies van Nomex of PTFE ook mogelijk.

Filterkaarsen
Er is de keuze voor absoluut of nominaal filters. Absoluut filters zijn vaak iets duurder omdat ze een exact gedefinieerde en gegarandeerde filter fijnheid hebben. Is uw filterapplicatie niet kritisch voor het proces dan heeft een nominaal filter vaak de voorkeur.

WedgeWire
Een herbruikbaar filtermedium wat we vaak toepassen is wedge wire. Dit filterscherm is afwasbaar en geschikt voor toepassingen in voorfiltratie, zeefbochten en als vervanging van een zak in een zakkenfilter.

Opties
Voor filtermedia zijn er veel opties en accessoires die het gebruik makkelijker maken. Zo kan er bij zakkenfilters een ballon geplaatst worden om eenvoudiger het filter te kunnen wisselen. Of een RVS gaas om het filterdoek te ondersteunen.

Stuur ons de gegevens van uw installatie, filtervolume en filter fijnheid. Dan denken we graag met u mee!

 

Voordelen

  • Advies op maat
  • Voorraadleveringen
  • Standaardproducten voor scherpe prijzen
  • Snelle service
  • Maatwerk bespreekbaar

Meer informatie?

Al 25 jaar is Ecotax Filtertechniek uw partner in filtratie. Samenwerken met ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit en service!

Meer informatie?
filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands