×

Micronfilter

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

De specialisten van ons bedrijf staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te assisteren als u een micronfilter nodig hebt. Wij zijn een bijzonder ervaren filterspecialist met veel kennis. Zodoende weten we hoogstwaarschijnlijk waar u naar op zoek bent in een filter en weten we dit perfect voor u te accommoderen. Benader daarom Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, in de buurt van Dordrecht, voor een micronfilter naar keuze.

Wat een micronfilter precies is

Als we het hebben over een micronfilter, spreken we over een filteroplossing die extreem kleine deeltjes opvangt. Eén micron is namelijk één duizendste millimeter. Een dergelijk filter is daarom in staat om bij microscopische deeltjes toch op te vangen en te scheiden. Micron wordt bijvoorbeeld gebruikt om de filtercapaciteit van vloeistoffilters aan te geven. Zo kunnen magneetfilters in deze categorie deeltjes van minder dan één micron verwijderen. In feite is een filtermist ook een soort micronfilter. Als deze voor u is uitgerust met een afterfilter, worden submicrondeeltjes opgevangen.

Vraag naar de mogelijkheden bij filters op micronniveau

Ons bedrijf begeleidt u graag bij de aankoop van een geschikt micronfilter. We gaan enthousiast het gesprek met u aan om te achterhalen welke filtertechniek het beste bij u past. Uiteraard is deze via ons voor u beschikbaar. Bel naar 0168 47 30 30 voor de mogelijkheden of stuur een e-mail naar info@ecotax.nl.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands