×

Een elektrostatisch filter

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Wanneer u op zoek bent naar een elektrostatisch filter, kunt u bij ons terecht. Bij Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, nabij Dordrecht, bieden wij verschillende soorten filters aan. Al onze filters kunnen worden gebruikt bij verschillende toepassingen en vindt u in verschillende formaten.

De werking van een elektrostatisch filter

Bij ons bedrijf vindt u verschillende mogelijkheden in filters. Een elektrostatisch filter werkt op basis van de oplading van zwevende deeltjes in de afgasstroom. De deeltjes worden opgevangen op de opladingselektrode. Het voordeel van deze filter is dat hele kleine deeltjes uit lasrook of olienevel worden opgevangen. Door de zeer lage weerstand en de open structuur, kunt u de ventilator en motor optimaal gebruiken. Heeft u een andere soort filter nodig? Dan zit u ook goed bij ons, bijvoorbeeld voor de cycloonfilter.

Neem contact met ons op voor meer informatie over filters

Bent u op zoek naar een elektrostatisch filter? Of is de onderhoudsvrij filter toch een betere match? Wij geven u graag meer informatie zodat u altijd de juiste aankoop doet en snel aan de slag kunt. Onze medewerkers staan u graag te woord. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 0168 47 30 30. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands