×

Roterende warmtewisselaar

"HER"

 

Een warmtewisselaar kan worden gebruikt om het binnenklimaat te verbeteren, energie te besparen of om te voorkomen dat proceslucht wordt gerecirculeerd, dit laatste is in sommige gevallen wettelijk verplicht. Een tegenstroomwarmtewisselaar of ook wel een roterende warmte wisselaar is een veilige optie als de uitgaande en inkomende luchtstromen 100% gescheiden moeten worden gehouden. Luchtstromen moeten volledig gescheiden worden als een proces bijvoorbeeld giftige gassen of geuren produceert. Tegenstroomwarmtewisselaars hebben een hoog rendement, maar moeten gewoonlijk worden ontdooid.

Absolent-warmtewisselaars en de bijbehorende filtereenheden bieden een complete oplossing die kosteneffectief en energie-efficiënt is. Geïntegreerde regelapparatuur, standaard een EC-ventilator en gefilterde buitenlucht via goedgekeurde, nominale zakkenfilters. Verkrijgbaar in verschillende maten om te voldoen aan debietvereisten tussen 2.000-24.000 m3.

Niet helemaal wat u zocht?

Filtermist

Robuust en betrouwbaar, de eerste stap in olienevelafscheiding. Deze machines werken volgens een centrifugaal principe.

A·smoke

Voor hoge druk olie toepassingen of bewerkingen waarbij de olie verbrand en er veel rook vrijkomt.

A smoke 5

A·dust

Als er alleen sprake is van droge stof, denk bijvoorbeeld aan slijpen, zagen, snijbranden of droog verspanen.

a dust 15

A·line

Past zich aan aan uw behoefte. Zelfs als u de koelvloeistof, de snijsnelheid of de koelmiddeldruk in de machine verandert, regelt de A·line zichzelf. Eén van de slimste filters.

ALine Absolent
filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands