×

Olie van koelemulsie scheiden

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Zoekt u naar een goede manier om olie van koelemulsie te scheiden? Bij Ecotax Filtertechniek beschikken we over machinale toepassingen om dit effectief voor elkaar te krijgen. Voor een optimale zuiverheid in uw werkomgeving is het over het algemeen van belang om stoffen van elkaar gescheiden te houden. Zo ook bij olie en koelemulsie.

Wij helpen u olie van koelemulsie te scheiden

Als u olie van koelemulsie wilt scheiden, bieden wij u altijd een oplossing op maat aan. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwaardige olieskimmer. Dit soort skimmers wordt namelijk veelvuldig gebruikt op dit gebied. U heeft in ieder geval een filtertoepassing nodig die effectief is in het filteren van vloeistoffen uit olie. Vanwege onze jaren ervaring in de filtertechniek vindt Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, in de omgeving van Dordrecht, altijd de oplossing voor u. Als u succesvol de koelemulsie van olie heeft weten te scheiden, zet u de volgende stap. U kunt nu bijvoorbeeld de koelemulsie afzuigen.

Schaf de juiste filteroplossing voor u aan

Wilt u meer weten over ons en onze filteroplossingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bieden altijd een goede service aan. Bel naar 0168 47 30 30 of stuur ons een e-mail via info@ecotax.nl en vraag hoe u het beste olie van koelemulsie kunt scheiden.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands