×

Filtermist F-Monitor 2

28 februari 2020 1 min. Leestijd

Bewaak uw Filtermist olienevel afscheider met de nieuwe en verbeterde F-monitor. F-monitor 2 en 2+ van Filtermist gebruikt een duidelijk indicatiesysteem om de machine operator te waarschuwen wanneer een Filtermist olienevelfilter onderhoud nodig heeft. Zowel de F Monitor 2 & 2+ meten luchtstroom en tijd. De F Monitor 2+ heeft de extra functionaliteit trillingen en motortemperatuur te meten – hiermee wordt het nog eenvoudiger
identificeren wanneer uw Filtermist onderhoud nodig heeft.
F-monitor 2 en 2+ worden als optionele accessoire verkocht en kunnen ook achteraf gemonteerd op het complete Filtermist-assortiment.

Bescherm uw mensen door ervoor te zorgen dat uw filter altijd beschikbaar is en goed werkt!

De nieuwe F Monitor 2 & 2+ heeft Bluetooth-connectiviteit waardoor hij kan worden gekoppeld naar een speciale app op een smartphone of tablet. Met de app kan de gebruiker eenvoudig pas de tijd, luchtstroom, trillingen of temperatuurparameters aan om aan te sluiten toepassingen.

De monitor meet constant de luchtstroom, tijd, trillingen en temperatuur. Als alles presteert naar behoren, blijven de lichten groen. Elke wijziging hierin varianten veroorzaken een verandering naar oranje of rood afhankelijk van de ernst van het probleem.

 

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands