×

Rookafzuiging

Geen uitdaging te groot of complex

Rookafzuiging van Ecotax Filtertechniek

Door een goede rookafzuiging op de werkvloer wordt rook afgezogen en kunnen gezondheidsrisico’s op een gemakkelijke manier worden voorkomen. Bent u op zoek naar rookafzuiging? U bent aan het juiste adres bij Ecotax Filtertechniek. Onze filters van de hoogste kwaliteit zorgen ervoor dat de lucht op een gemakkelijke en snelle manier schoon wordt gefilterd. Wij zorgen voor een oplossing op maat!

Voorkom gezondheidsrisico’s met rookafzuiging

Olierook bestaat uit kleine deeltjes en de rook is dik. De deeltjes dringen overal naar binnen en kunnen zelfs in je bloedbaan terechtkomen. Olierook kan bij inademing longaandoeningen veroorzaken en zorgen daarmee voor een risico voor de gezondheid van uw medewerkers. Naast het gezondheidsrisico kan het ook zorgen voor gladde vloeren, vette machines of aanslag in uw ventilatiekanalen, waardoor brand kan worden veroorzaakt.

Toepassing rookafzuiging

Wanneer uw CNC-machine met pure olie met een hoog koelmiddeldruk draait, wanneer u bijvoorbeeld aluminium zaagt of wanneer u werkt met spuitgieten of harden, beginnen de machines te roken. Dit probleem doet zich ook vaak voor bij minimale hoeveelheid smering (MQL). Om van dit type vervuiling af te komen moet u een sterk filter installeren. De A•smoke is hiervoor een geschikte oplossing, het is één van de meest effectieve systemen ter wereld voor het reinigen van olienevel en olierook.

 

Rookafzuiging

Rookfilters van Absolent

Effectief rookafzuigingssysteem

De A•smoke rookfilter van Aboslent is één van de meest effectieve systemen ter wereld voor het reinigen van olienevel en olierook. Binnen ons assortiment hebben we een kleine machineaal monteerbare filterunit, deze is vooral geschikt voor kleine, snelle metaalbewerkingsmachines, met luchtstromen tot 600 m³/h.
Daarnaast beschikken we over grotere filterunit die naast één of meerdere machines geplaatst kunnen worden met capaciteiten voor luchtromen van 2000 m³/h, 4000 m³/h, 8000 m³/h.

Altijd schone lucht
Het HEPA H13-filter garandeert altijd schone lucht. Wat veel gezondheidsrisico’s en gladde vloeren voorkomt. 

8760 Bedrijfsuren
De rookfilters hebben zeer weinig onderhoud nodig: het kan 1–6 jaar werken zonder dat het filter vervangen hoeft te worden. Dit betekent dat u extreem lage levenscycluskosten heeft en minstens 1 jaar onderhoudsvrij werkt.

Luchtstromen tot 500 m³/h
Datasheet A·Smoke 5

Luchtstromen tot 1600 m³/h
Datasheet A·Smoke 160T

Luchtstromen tot 2000 m³/h
Datasheet A·Smoke 20

Luchtstromen tot 4000 m³/h
Datasheet A·Smoke 40

Luchtstromen tot 8000 m³/h
Datasheet A·Smoke 80T
Datasheet A·Smoke 80TF

Oplossing op maat voor uw rookafzuiging

Doordat we goede kennis hebben van veel verschillende processen en bij twijfel een deeltjesmeting kunnen uitvoeren kunnen we ook voor deze doorgaans lastige processen een juist filter selecteren. Waarbij er een garantie op onderhoudstermijn van de filters gegeven kan worden. U bent aan het juiste adres bij Ecotax Filtertechniek voor een oplossing op maat bij rookafzuiging.

Hoge kwaliteit en beste service

Met ruim 25 jaar ervaring zijn we koploper op het gebied van rookafzuiging. Bij ons bent u aan het juiste adres voor rookafzuiging van hoge kwaliteit. Wij zorgen voor de beste service, uw tevredenheid staat dan ook altijd bovenaan! In iedere situatie en voor iedere werkomgeving zorgen wij voor advies en een oplossing op maat. Wij pakken de klus graag aan!

Rookafzuiging van Ecotax Filtertechniek

Bent u op zoek naar oplossingen voor rookafzuiging? U kunt voor vrijblijvend advies contact opnemen met Ecotax Filtertechniek. Naast rookafzuiging hebben wij ook ruime ervaring met alles omtrent nevelfiltratie en luchtfiltratie. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, een e-mail sturen of bellen naar 0168-473030.

 

 

  Niet gevonden wat u zocht?

  Filtermist

  Robuust en betrouwbaar, de eerste stap in olienevelafscheiding. Deze machines werken volgens een centrifugaal principe.

  olienevel filter

  A·dust

  Als er alleen sprake is van droge stof, denk bijvoorbeeld aan slijpen, zagen, snijbranden of droog verspanen.

  Adust Absolent

  A·line

  Past zich aan aan uw behoefte. Zelfs als u de koelvloeistof, de snijsnelheid of de koelmiddeldruk in de machine verandert, regelt de A·line zichzelf. Eén van de slimste filters.

  ALine Absolent

  A·mist

  Wanneer er sprake is van olienevel door koelemulsie.

  A mist 6C
  filtertechniek personeel 2

  Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

  logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

  Steenpad 13
  4797SG Willemstad
  The Netherlands