×

Milieunorm

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Wil u ervan verzekerd zijn dat uw werkzaamheden voldoen aan de milieunorm? Schakel dan zeker de hulp in van Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, nabij Dordrecht, in. Wij zijn namelijk een expert in de filtertechniek en weten precies hoe we oplossingen moeten aanbieden, zodat u de milieunorm in uw vakgebied nooit overschrijdt.

Wij helpen u aan uw milieunorm te voldoen

Wij weten alles op het gebied van nevel-, lucht en vloeistoffiltratie. Ons personeelsbestand bestaat stuk voor stuk uit ervaren specialisten met expertise in diverse filtertechnieken. Om ons werk goed uit te kunnen voeren, zijn we natuurlijk op de hoogte van iedere milieunorm die geldt in ons vakgebied. Deze kennis passen we ook graag toe als we onze service aan u aanbieden. Een goede optie om te voldoen aan een milieunorm is aan de hand van onze betrouwbare filtertechniek. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld ook uw MAC-waarde vaststellen, zodat u aan de normen voor een goede werkomgeving voldoet.

Schakel ons vandaag nog in voor uw bedrijf

Als u wilt voldoen aan de milieunorm die voor uw werkzaamheden geldt, vraagt u vrijblijvend advies aan bij Ecotax Filtertechniek. Neem contact met ons op door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl. Bekijk ook onze projecten om een beeld te krijgen van onze kwaliteiten.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands