×

Metaaldeeltjes filteren

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Zoekt u naar een optimale manier om metaaldeeltjes te filteren? In dat geval staat Ecotaxt Filtertechniek uit Willemstad, in de omgeving van Dordrecht, uiteraard voor u klaar. Wij bieden u namelijk verschillende soorten filtermogelijkheden aan. Ook metaaldeeltjes zijn te filteren als u gebruik maakt van ons advies en onze technieken. Bij ons vindt u dan ook altijd een oplossing op maat.

Wij helpen u metaaldeeltjes te filteren

Als u voor ons kiest, dan kiest u ook voor uitgebreide kennis op het gebied van filtertechniek. Wij weten werkelijk alles over ons vakgebied. Hierbij kunt u denken aan categorieën als:

Als u in een van deze categorieën risico loopt op de verspreiding van metaaldeeltjes, is het mogelijke deze effectief te filteren aan de hand van de juiste filteroplossingen. Samen met u bekijken we welke filtertechniek voor u het beste is. Zo kan een magneetfilter bijvoorbeeld zeer effectief zijn als u de kleinste metaaldeeltjes wilt filteren, bijvoorbeeld om aan milieunormen te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bij Ecotax Filtertechniek helpen we u om op de meest effectieve manier metaaldeeltjes te filteren. Wilt u gebruik maken van onze hulp, bijvoorbeeld om ook de allerkleinste stofdeeltjes op te vangen met een micronfilter? Neem dan op korte termijn contact met ons op. U benadert ons door te e-mailen naar info@ecotax.nl of door ons te bellen op 0168 47 30 30. Bekijk in de tussentijd onze projecten voor een idee van ons aanbod en service.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands