×

Machine-afzuiging

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Wordt er bij u op de werkvloer gewerkt met machines waarbij stoffen, dampen of deeltjes vrijkomen en wilt u daarom machine-afzuiging aanschaffen? Dan maakt u een goede keuze als u Ecotax Filtertechniek inschakelt. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar dé partner op het gebied van nevel- lucht- en vloeistoffiltratie. Wie samenwerkt met ons, kiest voor ervaring, kwaliteit en service. Wij adviseren u dan ook graag als u op zoek bent naar passende machine-afzuiging.

Zorg voor een hogere luchtkwaliteit met machine-afzuiging

Goede machine-afzuiging zorgt voor een hogere luchtkwaliteit en voorkomt bovendien gezondheidsklachten bij werknemers. Reden genoeg dus om een dergelijk afzuigsysteem aan te schaffen. Maar hoe maakt u een keuze tussen de vele systemen? Heeft u bijvoorbeeld een freesbank met afzuiging nodig of past een afzuigbank beter bij uw situatie? Of bent u op zoek naar puntafzuiging? Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u de beste oplossing vindt.

Een freesbank met afzuiging

Wilt u de luchtkwaliteit hoog houden tijdens het frezen? Koop dan een freesbank met afzuiging. Deze machine met afzuigsysteem kan worden toegepast in diverse industriële branches. Hoewel er vaak wordt gedacht dat het centrale afzuigingssysteem in de ruimte bij de freesmachine voldoende doet, is niets minder waar. Het is namelijk veel gezonder voor uw werknemers om de vrijgekomen stoffen en deeltjes direct af te zuigen. Door een freesbank met afzuiging aan te schaffen, zet u een grote stap naar een veiliger en gezonder werkklimaat.

Stel uw vragen aan ons

Wenst u meer informatie te ontvangen over machine-afzuiging in het algemeen of over afzuiging bij bijvoorbeeld een freesbank? Dan staat ons team uit Willemstad, vlak bij Dordrecht, u graag te woord. Bovendien vertellen we u graag meer over onze andere systemen voor filtratie, zoals onze olieskimmer. U bereikt ons door te bellen naar 0168 47 30 30 of een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl. Bovendien is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands