×

Machine-afzuiging

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Machine-afzuiging aanschaffen is een verstandige keus als er op uw werkvloer gewerkt wordt met machines waar stoffen, dampen en deeltjes vrijkomen. Het is belangrijk om voldoende afzuiging te creëren voor de gezondheid van uzelf en uw werknemers. Wanneer u kiest voor de producten van Ecotax filtertechniek bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit, goede service en een ruime ervaring.

Met machine-afzuiging creëert u een betere luchtkwaliteit

Goede machine-afzuiging zorgt voor een hogere luchtkwaliteit en vermindert de kans op gezondheidsklachten. Dit is reden genoeg om te kiezen voor een goed afzuigsysteem. Heeft u bijvoorbeeld een freesbank met afzuiging nodig? Of is een afzuigbank misschien de juiste oplossing voor u? Onze specialisten denken met u mee en ontwikkelen een oplossing op maat voor uw specifieke situatie.

Een freesbank met afzuiging

Het is belangrijk om de luchtkwaliteit tijdens het frezen hoog te houden. Een freesbank met afzuiging maakt dit mogelijk. Deze machine met afzuiging wordt toegepast in diverse industriële branches. Men denkt vaak dat een centraal afzuigsysteem bij een freesmachine voldoende is, maar het is veel gezonder om de vrijgekomen stoffen en deeltjes direct af te zuigen. Hiervoor hebben wij speciale industriële afzuigsystemen. Door een freesbank met afzuiging aan te schaffen, zet u een grote stap naar een veiliger en gezonder werkklimaat.

Stel uw vragen over afzuiging van een machine aan ons

Wenst u meer informatie te ontvangen over machine-afzuiging in het algemeen of over afzuiging bij bijvoorbeeld een freesbank? Dan staat ons team uit Willemstad, vlak bij Dordrecht, u graag te woord. U bereikt ons door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl. Bovendien is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands