×

MAC-waarde

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Aan de hand van de filteroplossingen van ons bedrijf, helpen we u een goede MAC-waarde garanderen voor uw werkomgeving. Zo weet u zeker dat uzelf en uw werknemers onder optimale condities werkzaamheden uitvoeren en zorgeloos kunnen doorpakken tijdens de werkdag. Schakel ons daarom ons in als uw filterspecialist.

Wij ondersteunen u bij het faciliteren van de juiste MAC-waarde

MAC-waarde is een term die gebruikt wordt om aan te geven wat het toelaatbare niveau van een bepaalde stof in uw werkomgeving mag zijn. Als aan deze waarde wordt voldaan, kunt u ervan uitgaan dat de gassen, dampen of nevel die vrijkomen op de werkvloer niet schadelijk zijn voor uw werknemers. Ecotax Filtertechniek, uit Willemstad in de buurt van Dordrecht, biedt u verschillende mogelijkheden aan om ervoor te zorgen dat de MAC-waarde gewaarborgd wordt. Zodoende helpen we u bijvoorbeeld met:

Geholpen door ons advies en filterspecialisatie zorgt u beslist voor een veilige werkomgeving.

Benader ons voor een deskundig advies

Heeft u behoefte aan extra informatie over de handhaving van een goede MAC-waarde in uw werkomgeving? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 0168 47 30 30 of stuur ons een e-mail via info@ecotax.nl. Het is ook mogelijk om informatie op te vragen door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u zo goed mogelijk van dienst.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands