×

Lucht filteren op de werkplaats

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Het is van groot belang om de lucht te filteren op een werkplaats waar dampen, vloeistoffen, rook of deeltjes vrijkomen. Bent u de eigenaar van een fabriek of andere werkplaats en wilt u de lucht filteren om een schone omgeving te creëren voor uw werknemers? Dan kunt u rekenen op de expertise van Ecotax Filtertechniek. Onze specialisten weten namelijk alles over diverse filtertechnieken en weten dus ook als geen ander hoe ze een schone werkplaats kunnen creëren op uw locatie. Aangezien we inmiddels meer dan 25 jaar ervaring hebben in het filtreren van lucht, bent u bij ons verzekerd van deskundig advies op maat voor uw fabriek of werkplaats.

Waarom lucht filteren op de werkplaats zo belangrijk is

In elke fabriek of elke werkplaats waar de luchtkwaliteit vermindert door machines, is het belangrijk om lucht te filteren. Waar dit niet gedaan wordt, riskeren werknemers een verhoogde kans op gezondheidsklachten door inademing van verkeerde stoffen. Bovendien kan het voorkomen dat de vloer glad wordt en uw werknemers dus uitglijden. Het filteren van de lucht kan op een centrale plaats in de fabriek of op de werkplaats gebeuren, maar u kunt er ook voor kiezen om de verontreinigde stoffen direct bij de oorsprong op te vangen met bijvoorbeeld een afzuigbank.

Kies voor een schone werkplaats

Bent u op zoek naar manieren om een schone werkplaats te creëren en wilt u graag een systeem aanschaffen waarmee u de lucht in uw fabriek kunt filteren? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Wij vertellen u dan meer over luchtfiltratie en de diverse mogelijkheden hiervan. Naast luchtfiltratie, zijn we ook gespecialiseerd in nevelfiltratie en vloeistoffiltratie. Zo bieden we u bijvoorbeeld ook bandfilters waarmee u vloeistoffen nauwkeurig filtreert. Bent u benieuwd naar onze projecten en de mogelijkheden omtrent het creëren van een schone werkplaats? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Willemstad, vlak bij Dordrecht, via 0168 47 30 30 of via het e-mailadres info@ecotax.nl.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands