×

Lucht filteren op de werkplaats

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Het is van groot belang om de lucht te filteren op een werkplaats waar dampen, vloeistoffen, rook of deeltjes vrijkomen. Dit namelijk noodzakelijk voor een veilige en schone werkplaats. Bent u de eigenaar van een fabriek of andere werkplaats en wilt u de lucht filteren om een schone omgeving te creëren voor uw werknemers? Dan kunt u rekenen op de expertise van Ecotax Filtertechniek.

Lucht filteren in uw werkplaats

Onze specialisten weten alles over diverse filtertechnieken en beschikken als geen ander over de benodigde kennis om een schone werkplaats te creëren op uw locatie. Aangezien Ecotax Filtertechniek inmiddels meer dan twee decennia ervaring heeft in het filteren van lucht, bent u bij ons verzekerd van deskundig advies op maat voor uw fabriek of werkplaats.

Waarom lucht filteren op de werkplaats zo belangrijk is

In elke fabriek of elke werkplaats waar de luchtkwaliteit vermindert door machines, is het belangrijk om lucht te filteren tegen fijnstof. Waar dit niet gedaan wordt, riskeren werknemers gezondheidsklachten door inademing van verkeerde stoffen. Bovendien heeft het filteren van de lucht in een werkplaats nog andere voordelen. Zo is het effectief in het voorkomen van gladde vloeren, waardoor werknemers niet uitglijden. Het filteren van de lucht kan op een centrale plaats in de fabriek of voor een schone werkplaats gebeuren, maar u kunt er ook voor kiezen om de verontreinigde stoffen direct bij de oorsprong op te vangen met bijvoorbeeld een afzuigbank. Wij ondersteunen u graag bij het verzorgen van schone lucht in uw werkplaats en fabriek aan de hand van onze diepgaande kennis op het gebied van filteren.

Kies voor een schone werkplaats

Bent u op zoek naar manieren om een schone werkplaats te creëren en wilt u graag een systeem aanschaffen waarmee u de lucht in uw fabriek kunt filteren? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Naast luchtfiltratie, zijn we overigens ook gespecialiseerd in nevelfiltratie en vloeistoffiltratie. Zo bieden we u bijvoorbeeld ook bandfilters aan, waarmee u vloeistoffen nauwkeurig filtreert. Bent u benieuwd naar onze projecten en diensten? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Willemstad, vlak bij Dordrecht. Bel naar 0168 47 30 30 of stuur een e-mail naar info@ecotax.nl.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands