×

Koelvloeistof afzuigen

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Wilt u graag een systeem aanschaffen waarmee u koelvloeistof op een veilig manier kunt afzuigen? Dan is Ecotax Filtertechniek de partner die u zoekt! Wij houden ons inmiddels al meer dan 25 jaar bezig met diverse soorten filtertechnieken. Hierdoor weten we ook als geen ander hoe u koelvloeistof op een veilige manier kunt afzuigen. U schakelt ons in voor systemen van de meest hoogwaardige kwaliteit.

Koelvloeistof afzuigen op een veilige manier

Het is uitermate belangrijk dat het afzuigen van koelvloeistof op een veilige manier gebeurt. Wanneer koelvloeistof in aanraking komt met de huid, kan dit namelijk irritaties en pijn veroorzaken. Door de koelvloeistof waarmee u werkt op een juiste manier af te zuigen, zorgt u ervoor dat uw werknemers op een veilige plek kunnen werken. Wij adviseren u graag wanneer u op zoek bent naar een systeem dat koelvloeistof of koelemulsie afzuigt.

Profiteer van onze jarenlange ervaring

We hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in diverse soorten filtertechnieken, waaronder nevelfiltratie. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van waardevolle adviezen en producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben dan ook al vele projecten met succes afgerond. Wilt u meer weten over de verschillende filtertechnieken waar wij in gespecialiseerd zijn? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Willemstad, nabij Dordrecht. U bereikt ons via 0168 47 30 30 of info@ecotax.nl.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands