×

Koelemulsie afzuigen

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Bent u op zoek naar een systeem waarmee u veilig koelemulsie kunt laten afzuigen? Dan is Ecotax Filtertechniek de partner die u nodig heeft. Wij beschikken namelijk over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van filtertechnieken en weten dus ook als geen ander hoe het afzuigen van koelemulsie in zijn werk gaat. Voor een oplossing op maat klopt u daarom het best bij ons aan!

Koelemulsie afzuigen op een veilige manier

Bij het afzuigen van koelemulsie of koelvloeistof is het van essentieel belang dat dit op een veilige manier gebeurt. Wanneer iemand de nevel van koelemulsie inademt, kan dit namelijk gezondheidsklachten veroorzaken. Ook kan de nevel ervan neerslaan op de vloer, waardoor gladde en gevaarlijke oppervlaktes ontstaan. Voor het goed afzuigen van koelemulsie gebruikt u machine-afzuiging van Ecotax Filtertechniek. Wij garanderen u dat onze machines veilig en goed werken.

Vraag ons om advies op maat

Wilt u meer weten over de projecten van ons bedrijf of over de producten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder vanuit ons kantoor in Willemstad, vlak bij Dordrecht.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands