×

Koelemulsie afzuigen

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Het afzuigen van koelemulsie is natuurlijk belangrijk na het uitvoeren van werkzaamheden. Anders loopt u bijvoorbeeld risico op stinkende emulsie. Dat is natuurlijk bijzonder onprettig, maar ook slecht voor het gestel van uw werknemers en anderen die uw werkplaats bezoeken. Daarom biedt Ecotax Filtertechnieken u de mogelijkheid aan om koelemulsie effectief af te zuigen met een filter.

Koelemulsie afzuigen op een veilige manier

Bij het afzuigen van koelemulsie is het van essentieel belang dat dit op een veilige manier gebeurt door een goed filter. Wanneer iemand de nevel van koelemulsie inademt, kan dit namelijk gezondheidsklachten veroorzaken. Ook kan de nevel ervan neerslaan op de vloer, waardoor gladde en gevaarlijke oppervlaktes ontstaan. Voor het goed afzuigen van koelemulsie gebruikt u machine-afzuiging van Ecotax Filtertechniek. Wij garanderen u dat onze machines veilig en goed werken.

Vertrouw op onze ervaring als u koelemulsie wilt afzuigen

Ons gespecialiseerde bedrijf beschikt over decennia aan ervaring op het gebied van filtertechnieken en weten dus ook als geen ander hoe het afzuigen van koelemulsie met een filter in zijn werk gaat. Voor een oplossing op maat voor het afzuigen van koelemulsie of koelvloeistof aan de hand van een filter klopt u daarom bij ons aan!

Vraag ons om advies op maat over uw koelemulsie met filter

Wilt u meer weten over de projecten van ons bedrijf of over de producten die wij aanbieden? Neem dan snel contact met ons op! Bel naar 0168 47 30 30 of stuur een e-mail naar info@ecotax.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder vanuit ons kantoor in Willemstad, vlak bij Dordrecht.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands