×

Industrieel afzuigsysteem

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Wanneer u de luchtkwaliteit op de werkvloer wilt verbeteren, kunt u het best gebruikmaken van een hoogwaardig industrieel afzuigsysteem. Bij Ecotax Filtertechniek bent u hiervoor op de goede plaats. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in diverse soorten filtertechnieken en hebben dan ook veel verschillende industriële luchtfilters in ons aanbod. Naar wat voor industrieel afzuigsysteem bent u op zoek?

Voorkom gezondheidsklachten met een industrieel afzuigsysteem

Komen er stoffen, dampen of andere deeltjes vrij op uw werkplaats, maar wordt er geen gebruik gemaakt van een industrieel afzuigsysteem? Dan kan het zo zijn dat uw werknemers na verloop van tijd gezondheidsklachten krijgen. Dat wilt u natuurlijk het liefst voorkomen en bovendien bent u wettelijk verplicht om uw werknemers in een gezonde omgeving te laten werken. Daarom kunt u het best investeren in een van de industriële luchtfilters van Ecotax Filtertechniek. Bij ons bent u er namelijk van verzekerd dat u een hoogwaardig industrieel afzuigsysteem aanschaft dat een lange tijd meegaat.

Welk industrieel afzuigsysteem kiest u?

Op het gebied van filters kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod. Heeft u een luchtfilter voor fijnstof nodig of wilt u graag dampafzuiging aanschaffen? In beide gevallen bieden we diverse oplossingen aan. Ook wanneer u op zoek bent naar puntafzuiging schakelt u ons in. Naast industriële luchtfilters, zijn we ook gespecialiseerd in vloeistoffiltratie en nevelfiltratie. Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Heeft u interesse in onze industriële luchtfilters, maar weet u niet goed hoe u tussen alle mogelijkheden een keuze maakt? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met onze specialisten uit Willemstad, vlak bij Dordrecht. Samen gaan we dan op zoek naar een industrieel afzuigsysteem dat exact aansluit op uw behoeften en uw situatie. Voor het plannen van een adviesgesprek omtrent industriële luchtfilters neemt u contact met ons op door te bellen naar 0168 47 30 30 of een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands