×

Een industrieel afzuigsysteem

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

U maakt gebruik van een industrieel afzuigsysteem met industriële luchtfilters wanneer u de luchtkwaliteit op de werkvloer wilt verbeteren. Een afzuigsysteem met industriële filters wordt ook vaak toegepast op industriële schaal voor gevaarlijke stoffen en dampen. Wanneer deze gevaarlijke dampen vaak voorkomen, kan dit leiden tot gezondheidsproblemen. De industriële afzuiginstallaties van Ecotax Filtertechniek helpen u de gezondheid te waarborgen.

Een industrieel afzuigsysteem voorkomt gezondheidsklachten

Een industrieel afzuigsysteem met industriële luchtfilters aanschaffen is verstandig wanneer er op uw werkplaatsen stoffen en dampen vrijkomen. Met dit afzuigsysteem voorkomt u dat uw werknemers op den duur gezondheidsklachten ervaren. Bovendien is het zelfs verplicht om een gezonde omgeving te creëren voor uw werknemers. Dit doet u bijvoorbeeld met een goede stofafzuiging van hoogwaardige kwaliteit.

Welk afzuigsysteem met luchtfilters kiest u?

Bij Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, nabij Dordrecht, kunt u terecht voor alle benodigdheden op het gebied van filters. Naast een industrieel afzuigsysteem en industriële luchtfilters, vindt u bij ons nog veel meer producten met betrekking tot filters. Denk bijvoorbeeld ook aan een inlaatfilter waarmee u ongewenste vuildeeltjes verwijdert. Wij bieden altijd op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke situatie.

Kies voor een afzuigsysteem van kwaliteit

Met het industrieel afzuigsysteem van ons bedrijf vermindert u de risico’s op gezondheidsklachten. Wij bieden hierbij industriële luchtfilters. Kies voor onze afzuiginstallatie of dampafzuiging voor het beste resultaat. Samen gaan we op zoek naar een afzuigststeem dat volledig aansluit bij uw omgeving. Wilt u graag een adviesgesprek inplannen omtrent het aanschaffen van een afzuigsysteem? Bel dan naar 0168 47 30 30 of stuur een e-mail naar info@ecotax.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands