×

Frituurolie filter

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Bent u voor uw frituurolie op zoek naar een goede filter? Met een goede filter kan de levensduur van de olie worden verlengd. Bij Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, gelegen dichtbij Dordrecht, vindt u filters die geschikt zijn voor het filteren van frituurolie. Maak langer gebruik van de olie dankzij onze filters.

Verleng de levensduur van frituurolie door een goede filter

De levensduur van frituurolie kunt u gemakkelijk verlengen wanneer u de juiste filter gebruikt. Bij ons is het dan ook mogelijk om een kwalitatieve oliefilter te bestellen. Wanneer u lang van dezelfde olie wilt profiteren, is het noodzakelijk de olie juist te filteren. Ook draagt dit bij aan een fijne smaak. De smaak wordt er minder op wanneer u verouderde frituurolie gebruikt. Door de olie te filteren, worden de kruimels en dergelijke gescheiden van de daadwerkelijke olie. Ons bedrijf biedt altijd uitstekende kwaliteit, waardoor u nog lang vooruit kunt.

Schaf een goede filter aan om uw olie op een juiste manier te filteren

Een goede filter is belangrijk om duw frituurolie langer te gebruiken. Wij bieden filters die geschikt zijn om de olie op een juiste manier te filteren. Wist u dat wij nog meer machines en producten met olie aanbieden? Denk bijvoorbeeld aan een olieskimmer. U bereikt ons via info@ecotax.nl of 0168 47 30 30 wanneer u vragen heeft.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands