×

Filterzakken

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Als u werkzaam bent in de industrie is de kans dat u regelmatig filterzakken nodig heeft om stofresidu in op te vangen aanzienlijk. In een professionele werkomgeving wilt u natuurlijk blind kunnen vertrouwen op de producten die aanschaft voor u filtersysteem. Gelukkig wordt u op dit gebied volledig ontzorgd door Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, in de omgeving van Dordrecht.

De betrouwbare filterzakken van ons bedrijf

Goede filterzakken zijn breed toepasbaar en gemaakt van hoogwaardige materialen. Als u onze hulp inschakelt, bieden we uiteraard de producten aan die aan deze criteria voldoen, maar gaan we graag nog een stapje verder. We staan u namelijk graag te woord, zodat we op basis van uw wensen de filterzakken kunnen selecteren die het beste passen wij uw werkomgeving. We hebben namelijk dit soort producten voor verschillende toepassingen. Zie bijvoorbeeld onze filterzakproducten voor filterhuizen. Ook voor de industriële vloeistoffiltratie hebben wij de perfecte filterzakken.

Het perfecte zakkenfilter

Op het gebied van luchttoevoer bieden wij u ook een effectief zakkenfilter aan. Deze bestaat zoals gebruikelijk uit een filterzak en een bijhorend frontraam. Een goed werkend zakkenfilter filtert stofdeeltjes, waardoor het voorkomt dat er vuile lucht ontstaat.

Profiteer van onze productkwaliteit

Bent u geïnteresseerd in onze hoogwaardige filterzakken of een volledig zakkenfilter? Neem dan op korte termijn contact op met ons gespecialiseerde bedrijf. Bel hiervoor naar 0168 47 30 30 of stuur een e-mail naar info@ecotax.nl. Wij staan u heel graag te woord om uw wensen te bespreken en u meer te vertellen over ons bedrijf.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands