×

Filterdoek

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Een filterdoek wordt steeds vaker gebruikt. De doek wordt gebruik om de ventilatie goed op orde te hebben. Deze doeken bieden een optimaal profijt en zijn gemakkelijk toe te passen in verschillende situaties. Dit product vindt u binnen het assortiment van Ecotax Filtertechniek uit Willemstad, dichtbij Dordrecht.

Een filterdoek gemakkelijk gebruiken

U kunt verschillende kanten uit met een filterdoek. De doek kan bijvoorbeeld worden gebruikt om vieze deeltjes te verwijderen en te filteren. Door gebruik van moderne middelen kan de doek altijd precies op maat worden gemaakt. Ons bedrijf biedt de mogelijkheid de doek op maat te maken, zonder dat kwaliteit verloren gaat. Een gepaste doek is belangrijk wanneer u op een juiste manier wilt filteren. Een goede luchtfiltratie is voor iedereen belangrijk en zorgt voor een gezonde werkomgeving. De doek bevat een lage drukval en is leverbaar in diverse aanpassingen.

Zorg voor een goede luchtfiltratie

Met een filterdoek zorgt u voor een goede filtratie in de lucht. Dit is belangrijk om een gezonde omgeving te garanderen. Wij helpen u graag om het juiste product te vinden voor uw specifieke situatie. Naast deze doek, bieden wij nog diverse andere filters. Denk aan een elektrostatische filter. Neem voor meer informatie contact op met ons via info@ecotax.nl of 0168 47 30 30.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands