×

Een draaibank met filter

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Wie werkt met een draaibank doet er goed aan om hierbij ook een filter aan te schaffen. Er komen namelijk vaak dampen vrij die schadelijk of irriterend kunnen zijn voor uw werknemers wanneer ze deze inademen. Bovendien kunnen de dampen neerslaan op de vloer, waardoor er gladheid ontstaat.
Door een filter van Ecotax Filtertechniek te gebruiken bij uw draaibank, bent u deze negatieve gevolgen een stap voor.

Voorzie uw draaibank van een filter voor hogere luchtkwaliteit

U zorgt vanzelfsprekend voor een hogere luchtkwaliteit wanneer u uw draaibank voorziet van een filter. Niet alleen dampen kunnen hiermee worden gefilterd, maar ook andere stoffen. Wanneer u bijvoorbeeld met koelvloeistof werkt, kan dit ook worden afgezogen door een filter. Welk filter het beste past bij uw werktuigmachine, is vaak lastig te bepalen. Dit kan bij een draaibank namelijk weer anders zijn dan bij een freesbank. Onze specialisten denken daarom graag met u mee, zodat u de juiste oplossing voor uw toepassing vindt.

Neem contact met ons op voor advies

Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn in het vak, hebben we al vele projecten succesvol afgerond. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en ontvangt u graag advies van onze specialisten uit Willemstad, vlak bij Dordrecht? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands