×

Een draaibank met filter

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Wie werkt met een draaibank doet er goed aan om hierbij ook een filter aan te schaffen. Er komen namelijk vaak dampen vrij die schadelijk of irriterend kunnen zijn voor uw werknemers wanneer ze deze inademen. Bovendien kunnen de dampen neerslaan op de vloer, waardoor er gladheid ontstaat.
Door een filter van Ecotax Filtertechniek te gebruiken bij uw draaibank, garandeert u de juiste werkomgeving.

Voorzie uw draaibank van een filter voor hogere luchtkwaliteit

U zorgt voor een aanzienlijk hogere luchtkwaliteit, wanneer u uw draaibank voorziet van een filter. Niet alleen dampen kunnen hiermee worden gefilterd, maar ook andere stoffen. Welk filter het beste past bij uw werktuigmachine, is vaak lastig te bepalen. Dit kan bij een draaibank namelijk weer anders zijn dan bij een freesbank. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u de juiste oplossing voor uw toepassing vindt. Werkt u bijvoorbeeld met koelvloeistof? Dan hebben we ook daarvoor het juiste filter. Vanwege onze meer dan twee decennia aan ervaring, kunt u ervan uitgaan dat we ook uw project succesvol afronden.

Neem contact met ons op voor advies

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en ontvangt u graag advies van onze specialisten uit Willemstad, vlak bij Dordrecht? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een terugkoppeling over het filter voor uw draaibank.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands