×

Dampafzuiging

Voor veel industriële bedrijven is dampafzuiging enorm belangrijk. Dampen die vrijkomen tijdens het productieproces, zoals oliedamp, moet u afzuigen omdat ze schade kunnen toebrengen aan werknemers, maar ook aan machines. Bij Ecotax Filtertechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten luchtfiltratie, waaronder industriële dampafzuiging.

De juiste industriële dampafzuiging

Dampen kunnen een nare bijwerking zijn van uw productieproces. Deze kunnen op veel verschillende manieren ontstaan, zoals damp die vrijkomt bij het gebruik van koelmiddelen bij slijpen, zagen, boren, draaien en frezen, maar ook lassen, snijden en smelten. Deze dampen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van uw medewerkers, of voor machines. Bovendien kunnen dampen een nare geur meebrengen. Bij Ecotax Filtertechniek bieden we verschillende industriële oplossingen voor dampafzuiging. Wilt u bijvoorbeeld oliedamp of een ander soort damp afzuigen? Bij ons vindt u een systeem dat bij u past!

Waarom moet u damp afzuigen?

Sommige dampen zijn gevaarlijk voor de gezondheid. Een goed systeem voor dampafzuiging brengt de waardes in de lucht terug naar een acceptabel, niet-schadelijk niveau. De redenen waarom we een betrouwbaar systeem voor dampafzuiging aanraden, zijn dan ook:

  • Nevel, damp en rook kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid
  • Om te voldoen aan wettelijke richtlijnen
  • Om brand- en explosiegevaar te minimaliseren
  • Afzuiging levert een belangrijke verbetering van werkomstandigheden, bijvoorbeeld verbeterde zichtbaarheid of vermindering van nare geuren

Oplossing op maat

De situatie van elk bedrijf is anders en daarmee is de manier van afzuiging ook wisselend. Sommige dampen zijn schadelijk, andere alleen vervelend. In sommige gevallen is het handig wanneer de dampafzuiging mobiel is, zodat deze in de buurt van verschillende industriële machines geplaatst kan worden. Met elk bedrijf denken we mee over een oplossing op maat.

Kwalitatieve dampafzuiging door jarenlange ervaring

Dankzij 25 jaar ervaring zijn we koploper op het gebied van industriële dampafzuiging. Bij ons krijgt u oplossingen op maat, voor uw situatie en werkomgeving. Het filteren van luchtdeeltjes en het afzuigen van dampen, zoals oliedamp, is voor ons geen enkel probleem. U bent bij ons dan ook verzekerd van een optimaal werkend filtersysteem, zoals een CNC-filter. Bij Ecotax Filtertechniek ontvangt u alleen de beste kwaliteit, en altijd voor een eerlijke prijs.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd wat ons bedrijf uit Willemstad, nabij Dordrecht, voor u kan betekenen? Voor advies en meer informatie over het afzuigen van oliedamp en andere dampen neemt u vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, het telefoonnummer 0168 47 30 30 of het e-mailadres info@ecotax.nl. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen onze adviseurs u in uw zoektocht naar de juiste oplossing. We weten alles over industriële dampafzuiging, het filteren van nevel, luchtdeeltjes en meer. De oplossing voor een hygiënische en gezonde werkomgeving hebben wij!

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands