×

Dampafzuiging

Voor veel industriële bedrijven is dampafzuiging enorm belangrijk. Dampen die vrijkomen tijdens het productieproces, zoals oliedamp, moet u afzuigen omdat ze schadelijk kunnen zijn voor werknemers, maar ook voor machines. Bij Ecotax Filtertechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten luchtfiltratie, waaronder industriële dampafzuiging.

Industriële dampafzuiging: creëer een veilig werkklimaat

Dampen kunnen een nare bijwerking zijn van uw productieproces. Deze ontstaan op verschillende manieren, zoals damp die vrijkomt bij het gebruik van koelmiddelen. Denk aan slijpen, zagen, boren, draaien en frezen, maar ook lassen, snijden en smelten. Deze dampen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van uw medewerkers of voor machines. Bovendien kunnen dampen een nare geur veroorzaken. Industriële dampafzuiging is een oplossing om dit tegen te gaan. Wilt u bijvoorbeeld oliedamp of een ander soort damp afzuigen? Bij ons vindt u een systeem dat bij u past!

Waarom kiest u voor industriële dampafzuiging?

Sommige dampen zijn gevaarlijk voor de gezondheid en daarom is het afzuigen van bijvoorbeeld oliedamp belangrijk. Een goed systeem voor dampafzuiging brengt de waardes in de lucht terug naar een acceptabel, niet-schadelijk niveau. Enkele redenen waarom we een betrouwbaar systeem voor dampafzuiging aanraden:

  • Nevel, damp en rook kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid.
  • Om te voldoen aan wettelijke richtlijnen.
  • Om brand- en explosiegevaar te minimaliseren.
  • Afzuiging leidt tot een belangrijke verbetering van werkomstandigheden, bijvoorbeeld verbeterde zichtbaarheid of vermindering van nare geuren.

Oplossingen op maat voor het afzuigen van oliedamp

De situatie van elk bedrijf is anders en daarmee is de manier van afzuiging ook wisselend. Sommige dampen zijn schadelijk, anderen alleen vervelend. In sommige gevallen is het handig wanneer de dampafzuiging mobiel is, zodat deze in de buurt van verschillende industriële machines geplaatst kan worden. Met elk bedrijf denken we mee over een oplossing op maat voor verschillende projecten.

Kwalitatieve industriële dampafzuiging door jarenlange ervaring

Dankzij 25 jaar ervaring zijn we koploper op het gebied van industriële dampafzuiging. Bij ons krijgt u oplossingen op maat voor het afzuigen van oliedamp. Het filteren van lucht op het werk, luchtdeeltjes en het afzuigen van dampen, zoals oliedamp, is voor ons geen enkel probleem. U bent bij ons dan ook verzekerd van een optimaal werkend filtersysteem, zoals een CNC-filter. Bij Ecotax Filtertechniek ontvangt u alleen de beste kwaliteit, en altijd voor een eerlijke prijs.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor afzuiging van dampen

Bent u benieuwd wat ons bedrijf uit Willemstad, nabij Dordrecht, voor u kan betekenen? Voor advies en meer informatie over het afzuigen van oliedamp en andere dampen neemt u vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, het telefoonnummer 0168 47 30 30 of het e-mailadres info@ecotax.nl.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands