×

Een CNC-machine met filter

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Bij veel CNC-machines komen er schadelijke of irriterende stoffen vrij die u het beste met een filter kunt laten afzuigen. Wanneer u op zoek bent naar een goede afzuiging met filter voor uw CNC-machine, kunt u het beste contact opnemen met ons. Ons bedrijf heeft klanten keer op keer oplossingen op maat aangeboden. We weten dan ook precies welk filter en welke afzuiging bij uw CNC-machine past.

Voorzie uw CNC-machine van een filter en voorkom gezondheidsklachten

Voor een deskundig advies op maat schakelt u Ecotax Filtertechnieken in. Al decennia voorzien wij werkplaatsen van essentiële CNC-machines die voor een afzuiging zorgen, passend bij de uitgevoerde werkzaamheden. Dergelijke machines zijn van belang in werkomgevingen waar dampen, stoffen of deeltjes vrijkomen die de luchtkwaliteit verslechteren. Gezondheidsklachten voor uw werknemers wilt u natuurlijk voorkomen. Bovendien bent u wettelijk verplicht om uw werknemers op een veilige manier te laten werken. Wanneer u uw CNC-machine of andere industriële machines wilt laten voorzien van een filter en afzuiging, zijn wij u graag van dienst. Ook voor een filter voor uw draaibank staan wij voor u klaar.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons bedrijf in Willemstad, nabij Dordrecht? Wij vertellen u hier graag meer over. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen naar info@ecotax.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen. Als u alvast een beeld wilt krijgen van wat we zoal doen voor onze klanten, neemt u een kijkje bij onze projecten.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands