×

Automatisch reinigen met een filter

✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Onze filters sluiten aan op uw specifieke situatie
✓ Creëer veiligere en gezonder werkklimaat

Automatisch reinigen met de backwash filter was nog nooit zo gemakkelijk met Ecotax Filtertechniek. Ons bedrijf dat zich vestigt in Willemstad, in de buurt van Dordrecht, biedt namelijk een filter waarmee alles volledig gereinigd wordt. Wanneer u kiest voor onze filters, bent u verzekerd van kwaliteit en service. Onze medewerkers helpen u altijd aan oplossingen op maat.

Reinig automatisch met een backwash filter

De backwash filter van ons bedrijf gaat lang mee en reinigt automatisch. Als de filter erg vervuild is en verstopt raakt, reinigt u de filter op een eenvoudige manier. De zelfreinigende filters worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan industriële voorfiltratie. Het voordeel van de backwash filter is dat het automatisch reinigt en dus gemakkelijk te bedienen is. Naast deze filter, vindt u binnen ons assortiment nog veel meer soorten filters. Wij bieden onder andere ook de inlaatfilter. U reinigt snel en eenvoudig met de verschillende producten die u binnen ons assortiment vindt.

Reinig snel en eenvoudig met de filters van ons gespecialiseerde bedrijf

Met de backwash filter reinigt u alles snel, eenvoudig en automatisch. Wist u dat we nog veel meer verschillende filters aanbieden? Zo bieden wij ook de cycloonfilter. Bij ons bedrijf bent u verzekerd van kwaliteit en service. Wij helpen u altijd aan de juiste oplossing. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 0168 47 30 30 of door een e-mail te sturen via info@ecotax.nl. Ons bedrijf helpt u graag om al uw vragen te beantwoorden.

filtertechniek personeel 2

Ontvang een vrijblijvend adviesgesprek over filtertechniek

logo-ecotax-roodwit Created with Sketch.

Steenpad 13
4797SG Willemstad
The Netherlands